Acreditări

bibiprofi2 300x246 - Acreditări

BIANCA BALOGH – PSIHOLOG CLINICIAN

Membru al Colegiului Psihologilor din România.

A finalizat cursurile Facultății de Psihologie din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca la nivel de licență în anul 1999 și la nivel de Studii Aprofundate în anul 2000.

A aprofundat cunoștințele dobândite prin studii de specialitate în Terapia Rațional Emotiv Comportamentală oferite de Albert Ellis Institute New York între anii 2002-2003 și de International Institute for the Advanced Studies of Psychotherapy and Applied Mental Health Babes-Bolyai University, Cluj-Napoca în anul 2004.

În anul 2007 și-a lărgit aria abilităților profesionale prin finalizarea Level 1 Training: Bridging the Couple Chasm în Terapia de cuplu Gottman oferit de Gottman Institute Seattle.

copsi 300x154 - Acreditări

sosoprofil 300x200 - Acreditări

SORIN BALOGH- Gottman Seven Principles Leader, Masterand Psihoterapie

A absolvit facultatea de Teologie Pastorală din cadrul Universității Emanuel Oradea în anul 1998.

A finalizat programul de Master of Science in Organizational Psychology în cadrul Capella University Minneapolis în anul 2003.

În anul 2016 și-a lărgit aria abilităților profesionale prin finalizarea Level 1 Training: Bridging the Couple Chasm în Terapia de cuplu Gottman oferit de Gottman Institute Seattle.

În anul 2017 a obținut certificatul “Gottman Seven Principles Leader” pentru organizarea seminarului psiho-educațional ,,Cele 7 principii ale unei căsătorii fericite”, oferit de Gottman Institute Seattle.

Seven Principles Leader Badge 1 300x239 - Acreditări