HH1 - ALtfeL

ALtfeL

Bună, dragi prieteni!

Incercăm, de azi, să avem o relație ALtfeL. Vrem să fim mai aproape de fiecare dintre voi.

Să nu vă mai simțiți singuri, izolați, neînțeleși. Să nu vă mai simțiți singuri în viața de cuplu. Să nu vă mai simțiți izolați în relațiile de familie. Să nu vă mai simțiți marginalizați în relațiile de la locul de muncă.

Dorim să vă împuternicim să continuați, cu perseverență, să visați la o viață frumoasă în doi, la o viață liniștită de familie, la relații echilibrate cu cei apropiați vouă.

Acest vis nu este un ideal sau o țintă ce poate fi atinsă doar de unii în această viață. E un vis ce poate deveni realitate pentru fiecare persoană care își dorește acest lucru și dispune de abilitățile necesare.

Dorim să vă însoțim în drumul acesta, dorim să vă împuternicim, să vă încurajăm. Dorim să cunoaștem cât mai mulți oameni fericiți, în relații fericite, relații vii, relații calde cu persoanele din anturajul lor.

Îndrăzniți să ne scrieți gândurile voastre. Messenger-ul asociat paginii de Facebook al Asociației Sozo este o variantă bună și discretă unde ne puteți împărtăși zbaterile voastre. Vom găsi o modalitate de a vă răspunde.

Dorim să fim o comunitate de oameni cu inimă mare. De capete mari și inimi reci ne-am săturat cu toții, nu ? 😉

BB